stcrt-2010-4664-001.png Voorbereidingsbesluit Landbouwontwikkelingsgebied Someren Heide

Burgemeester en wethouders van gemeente Someren maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 24 februari 2010 verklaard dat een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied wordt voorbereid voor de percelen gelegen in het Landbouwontwikkelingsgebied Someren Heide (voorbereidingsbesluit). Deze percelen zijn aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding.

Dit besluit treedt in werking op 26 maart 2010.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende verbeelding ligt met ingang van vrijdag 26 maart 2010 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, bij het loket van het team Vergunningen. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Het voorbereidingsbesluit is verder te raadplegen op de gemeentelijke website www.someren.nl.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Someren, 25 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Someren.

Naar boven