stcrt-2010-4628-001.png Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wro ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 65 – Castricum ’t Oude Raadhuis’

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat zienswijzen kunnen worden ingediend op het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 65 – Castricum ’t Oude Raadhuis’.

Ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 65 – Castricum ’t Oude Raadhuis’ vanaf 25 maart 2010 tot en met 6 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.castricum.nl;’

  • bij de gemeentelijke locatie, afdeling Dienstverlening aan de Zonnedauw 4 te Limmen, gedurende de openingstijden van maandag tot en met woensdag van 09:00 t/m 16:00 uur, op donderdag van 09:00 tot 20:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur.

Het bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan Dorpskom van de gemeente Castricum. De bestemming van het perceel Dorpsstraat 65 wordt gewijzigd. Hierdoor is het mogelijk om in het Oude Raadhuis een kleinschalig hotel op basis van logies en ontbijt (Bed & Breakfast) te realiseren, alsook een ontbijtzaal/Grand Café, in combinatie met bewoning van een deel van het pand door de eigenaren. De huidige opstallen op het perceel zullen behouden blijven, het plan voorziet enkel in de benodigde functiewijziging.

Gedurende bovengenoemde periode kan iedereen een zienswijze naar voren brengen. Zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 1301, 1900 BH te Castricum. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 65 – Castricum ’t Oude Raadhuis’.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. L. Hoeben, tel. (0251) 661155.

Naar boven