stcrt-2010-4611-001.png Voorgenomen projectbesluiten (art. 3.10 van de Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn medewerking te verlenen aan:

Het planologisch mogelijk maken van het oprichten van drie woningen en het wijzigen van de bestemming van de voormalige bedrijfswoning op het perceel Ganker 106–106a te Nibbixwoud. Dit is een gedeelte van het bestemmingsplan ‘Nibbixwoud-Ganker 106/106a, dat als voorontwerp vanaf 24 september 2009 gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn medewerking te verlenen aan:

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 26 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. De ter inzage liggende stukken zijn ook te raadplegen via de websites: www.medemblik.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een schriftelijke zienswijze tegen het voorgenomen besluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. De zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. U kunt hiervoor contact opnemen met B. Visser van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel: (0229) 54 80 72.

Naar boven