stcrt-2010-4553-001.png Ontwerpprojectbesluit Kouterstraat 1 & 20 te Someren

Het college van burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend het voornemen te hebben een projectbesluit te nemen voor:

  • herontwikkeling van de percelen Kouterstraat 1 en 20, waarbij op het perceel Kouterstraat 1 in ruil voor sanering van het agrarisch bedrijf drie woningen worden gerealiseerd en op het perceel Kouterstraat 20 in ruil voor sanering van de manege vier woningen worden gerealiseerd.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 25 maart 2010, gedurende zes weken, ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, bij het loket van het team Vergunningen. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Voor het inzien van het ontwerpprojectbesluit buiten de openingstijden kan een afspraak worden gemaakt. Het ontwerpprojectbesluit is verder te raadplegen op de gemeentelijke website www.someren.nl onder de rubriek ‘bekendmakingen’.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt tevens plaats op de gemeentelijke website. Het ontwerpprojectbesluit en de overige stukken kunnen hier als pdf-bestand worden gedownload. Het digitale ontwerpplan kan worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO. 0847.PB02010002.OW01).

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze indienen over dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG, Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer J. Janssen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 0493-494888.

Someren, 24 maart 2010

Naar boven