stcrt-2010-4550-001.png Ontwerpbesluit hogere waarden ‘Spoorstraat 1’

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge het bepaalde in artikel 110 c Wet geluidhinder bekend dat met ingang van donderdag 25 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden ‘Spoorstraat 1’ bij het gemeentehuis ter inzage ligt. U bent welkom tijdens openingstijden of op afspraak.

Het besluit vaststelling hogere waarden ‘Spoorstraat 1’ is nodig omdat de te bouwen woningen een hogere geluidsbelasting dan de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting van 48 dB (voorkeursgrenswaarde) zullen ondervinden ten gevolge van het wegverkeer.

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken. Zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze klantenadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

24 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven