stcrt-2010-4510-001.png Projectbesluit Hoofdstraat 103

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal hebben in de vergadering van 9 maart 2010 het projectbesluit ‘Hoofdstraat 103’ ongewijzigd vastgesteld. Dit projectbesluit maakt een bouwplan voor het bouwen van een pand voor detailhandel in voedings- en genotsmiddelen mogelijk.

Waar kunt u het projectbesluit inzien?

Het projectbesluit ligt van donderdag 25 maart tot en met woensdag 5 mei 2010 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het projectbesluit is in digitale vorm te raadplegen op onze website, www.stadskanaal.nl, rubriek politiek en organisatie, onderdeel bestemmingsplannen.

Beroep bij de Rechtbank

Tijdens de periode waarin het projectbesluit ter inzage ligt, hebben de volgende personen (belanghebbenden) de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • Iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt.

  • Diegenen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tijdig kenbaar te maken.

U bent belanghebbende en wilt reageren?

Een beroepschrift kan tot 5 mei 2010 worden ingediend bij de rechtbank Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Naar boven