stcrt-2010-4471-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Ploen Zuid 2de fase’

Burgemeester en wethouders van Duiven maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 en 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 25 maart 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘De Ploen Zuid 2de fase’ en het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen gedurende zes weken ter inzage liggen.

Bestemmingsplan ‘De Ploen Zuid 2de fase’

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het meest oostelijk gelegen deel (terp 6 ‘Eiken’ en enkele woningen ten noorden en ten zuiden van terp 6) van het plangebied De Ploen Zuid. Het betreft het mogelijk maken van aaneengebouwde, twee aaneengebouwde en vrijstaande woningen.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze voren brengen bij de gemeenteraad van Duiven. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan de gemeenteraad, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Informatie

Het ontwerpbestemmingsplan en het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0226.BPDUIVENNOORD002-ON01 en de gemeentelijke internetsite www.duiven.nl onder de kop ‘plannen en projecten’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0226/.

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 27 93 85.

Naar boven