stcrt-2010-4436-001.png Vastgesteld bestemmingsplan eerste herziening Amstelveen Midden-West, Sportlaan 37

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Amstelveen in de vergadering van 10 maart 2010 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘eerste herziening Amstelveen Midden-West, Sportlaan 37’.

Het bestemmingsplan met bijbehorende kaart, planregels en toelichting betreft de gronden globaal begrensd door: de Sportlaan, Beneluxbaan, Startbaan en van de Hooplaan en ligt ten westen van het bestaande clubgebouw van Nautilus. Het terrein ligt langs het toegangspad naar de velden en langs het huidige hoofdveld van vv Amstelveen Heemraad.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende kaart (digitale verbeelding), planregels en toelichting en het bijbehorende besluit, waarin de ten opzichte van het ontwerpplan aangebrachte wijzigingen staan vermeld, ligt met ingang van 26 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij:

  • balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30–16.30 uur, vrijdag 8.30–12.30 uur);

  • Amstelveen Informatie (centrale bibliotheek, Stadsplein 102), voor openingstijden zie www.amstelveen-bibliotheek.nl;

  • het plan is vanaf 25 maart 2010 tevens te bekijken op internet via www.amstelveen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeente kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet gedaan hebben, kunnen gedurende de termijn van 6 weken waarbinnen het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, schriftelijk beroep instellen (tegen het betreffende bestemmingsplan) bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Amstelveen, 24 maart 2010

Naar boven