stcrt-2010-4432-001.png Ontwerpbestemmingsplan 3e herziening bestemmingsplan Middelblok

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘3e herziening Middelblok’ met ingang van donderdag 25 maart 2010 (gedurende zes weken) voor eenieder ter inzage ligt.

De herziening van het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische voorziening van het perceel Middelblok 41 te Gouderak. Het betreft de verplaatsing van het Transport/Verhuurbedrijf Verstoep uit de dorpskern.

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan eenieder zienswijzen omtrent het bestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Ouderkerk, postbus 3018, 2935 ZG Ouderkerk aan den IJssel. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel, tijdens kantooruren. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Het plan is tevens te raadplegen op de website van de gemeente: www.ouderkerk.nl onder ‘bekendmakingen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wanneer u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoon (0180) 681055.

24 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven