stcrt-2010-4429-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Krakelingweg’

Burgemeester en wethouders van Zeist delen, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening mee, dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Krakelingweg ‘ met ingang van 25 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de centrale informatiebalie in de publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist. De openingstijden van de balie zijn: 08.00−15.00 uur (ma. t/m wo.), 12.00−20.00 uur (do.) en 08.00−12.30 uur (vr.).

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerpbestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0355.BPKrakelingweg-OW01.

Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridische regeling om de aanleg van de nieuwe Krakelingweg mogelijk te maken. Het tracé ligt aan de oostkant van de kern Zeist De route Krakelingweg-Oude Woudenbergse Zandweg-Boulevard vervult een gebiedsontsluitingsfunctie tussen de Woudenbergseweg en de A28/Zandbergenlaan. De Krakelingweg ontsluit de langs de weg gelegen bebouwing, het bestemmingsverkeer naar het Lyceumkwartier. De weg wordt tevens door het doorgaande regionale verkeer gebruikt.

Het plan heeft reeds eind 2007 ter inzage gelegen als ontwerpbestemmingsplan. Omdat echter het plan sindsdien gewijzigd is en er geruime tijd is verstreken wordt het plan thans opnieuw als ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. afd. Publiek & Dienstverlening/team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met het afsprakenbureau op telefoonnummer (030) 698 76 45.

Zeist, 24 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Zeist.

Naar boven