stcrt-2010-4419-001.png Vaststelling bestemmingsplan partiële herziening Willem Loréweg 30 Kollum en bestemmingsplan partiële herziening Foarwei 48 Oudwoude

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 9 maart 2010 heeft besloten vast te stellen:

  • het Bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Willem Loréweg 30 te Kollum;

  • het Bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Foarwei 48 te Oudwoude.

Op het perceel Willem Loréweg 30 te Kollum wordt middels een partiële herziening het bebouwingsvlak binnen de agrarische bestemming vergroot, ten behoeve van uitbreiding van het melkveehouderij bedrijf. Met betrekking tot dit plan is inmiddels de terinzagelegging afgerond. Gedurende voornoemde termijn zijn er geen mondelinge dan wel schriftelijke zienswijzen ingediend.

Het perceel Foarwei 48 Oudwoude betreft een partiële herziening voor het vergroten van het bebouwingsvlak binnen de agrarische bestemming, ten behoeve van uitbreiding van het agrarisch bedrijf. Met betrekking tot dit plan is inmiddels de terinzagelegging afgerond. Gedurende voornoemde termijn zijn er geen mondelinge dan wel schriftelijke zienswijzen ingediend.

De besluiten liggen met ingang van donderdag 25 maart 2010 tot en met woensdag 5 mei 2010 ter inzage op het gemeentehuis aan de Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Deze besluiten zijn tevens in te zien op de website van de Gemeente Kollumerland c.a. www.kollumerland.nl.

Alleen als u tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbesluiten kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. En tevens wanneer u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

De besluiten tot vaststelling van de bestemmingsplannen treden niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Postbus 13, 9290 AA KOLLUM.

Kollum, 24 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Kollumerland c.a.

Naar boven