stcrt-2010-4345-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Nijverheidsstraat 1a in Ruurlo

Op 9 maart 2010 heeft de gemeenteraad van Berkelland besloten om het bestemmingsplan ‘Ruurlo, Nijverheidsstraat 1a 2009’ vast te stellen. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk dat Bronkhorst High-Tech haar gewenste bedrijfsuitbreiding kan realiseren. Het vastgestelde bestemmingsplan richt zich op het huidige bedrijfsperceel Nijverheidsstraat 1a en strekt zich langs de Nijverheidsstraat uit tot aan het perceel Nijverheidsstraat. Daarbij staat het vastgestelde bestemmingsplan bedrijfsbebouwing toe op het vroegere tracé van de Nijverheidsstraat en het direct aangrenzende terreingedeelte.

Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Ter Inzage

Vanaf 24 maart 2010 ligt het vastgestelde bestemmingsplan met de bijlagen ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan van 24 maart tot en met 4 mei 2010 tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Beroep

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om bij de gemeenteraad tijdig zienswijzen in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 5 mei 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen na het indienen van een beroepschrift.

Deze publicatie, het vastgestelde bestemmingsplan en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven