stcrt-2010-4343-001.png Ontwerpprojectbesluit Heistraat 10 in Casteren

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren voor de bouw van twee woningen met bijgebouwen in ruil voor beëindiging van de bestaande bedrijvigheid en de sloop van alle opstallen met uitzondering van de bestaande woning aan de Heistraat 10 in Casteren.

Het ontwerpprojectbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en alle bijbehorende stukken liggen vanaf 24 maart tot en met 4 mei 2010 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel.

U kunt de stukken ook inzien op de website: www.bladel.nl/bekendmakingen (kies voor bestemmingsplanbesluiten).

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende die termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, maart 2010

Naar boven