stcrt-2010-4337-001.png Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbesluit hogere waarden geluid Locatie Lopikerweg 56

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening en de Wet geluidhinder bekend dat met ingang van 24 maart 2010 gedurende zes weken het ontwerpprojectbesluit ‘locatie Lopikerweg 56’ en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden geluid ter inzage ligt bij de Afdeling Vrom, Haven 37 te Schoonhoven.

Het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden geluid wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.schoonhoven.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpprojectbesluit betreft de realisatie van twee woningen van maximaal 800 m3 inclusief bijgebouwen op het perceel Lopikerweg 56, op voorwaarden dat alle bedrijfsgebouwen en overige illegale gebouwen en bouwwerken worden gesloopt. Hogere waarden geluid zijn nodig omdat is gebleken dat niet aan de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder voor het wegverkeerlawaai kan worden voldaan.

Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpprojectbesluit indienen bij Burgemeester en wethouders (afdoeningsmandaat), Postbus 504, 2870 AH Schoonhoven.

Tegen het voornemen om hogere waarden geluid vast te stellen kunnen door belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 504, AH Schoonhoven.

Naar boven