stcrt-2010-4327-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 1998, Boterstraat 1 te Sprundel’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 1998, Boterstraat 1 te Sprundel’ ter inzage wordt gelegd.

Korte inhoud

Doel van het plan betreft het verbouwen van de woning aan de Boterstraat 1 te Sprundel mogelijk te maken. De huidige woning ligt, gelet op de naastgelegen woning, achter op het perceel. De gevel van de nieuwe woning komt meer naar voren te liggen, in lijn met de bebouwing op het naastgelegen perceel.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken zal met ingang van 25 maart 2010 gedurende een periode van zes weken (die aldus eindigt op 5 mei 2010) tijdens openingstijden ter inzage liggen in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Daarnaast is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende bovenstaande periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen.

Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Ruimte, telefoon 0165-349708.

Naar boven