stcrt-2010-4312-001.png Bekendmaking voorbereiding bestemmingsplan ‘Duinzicht’ te Ouddorp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gebied ‘Duinzicht’ te Ouddorp.

Het gebied waarop het nieuwe bestemmingsplan betrekking heeft omvat de percelen met de kadastrale aanduiding Ouddorp sectie H 495, B 2281 en 2288 gelegen in de omgeving van de Oude Nieuwlandseweg 13 en 15 te Ouddorp

Het plan beoogt om het café-restaurant bedrijf te herontwikkelen naar een hotelaccommodatie met een zevental vrijstaande of geschakelde onderkomens.

In verband met bovenstaande en gelet op de gemeentelijke inspraakverordening, liggen de hierna te noemen bescheiden met ingang van 22 maart 2010 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie, Tramlijnweg 2, 3252 BR Goedereede. Tevens is het voorontwerp in te zien op www.goedereede.nl, actueel, terinzagelegging.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn inspraakreactie ten aanzien van bovenstaande schriftelijk en mondeling (na afspraak met het cluster RO van de gemeente Goedereede) kenbaar maken. Inspraakreacties dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Tevens wordt hierbij gemeld dat onafhankelijke instanties, waaronder in ieder geval begrepen zullen worden de VROM-Inspectie, de provincie Zuid-Holland en het Waterschap Hollandse Delta, in de gelegenheid zullen worden gesteld om met betrekking tot het bovenstaande advies uit te brengen.

Voor meer informatie over de vooraankondiging kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Goedereede (0187-491500).

Goedereede, 11 maart 2010

Naar boven