stcrt-2010-4310-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Voorstraat 41, Sommelsdijk’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis brengen overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, ter openbare kennis, dat met ingang van 22 maart 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Voorstraat 41, Sommelsdijk’.

Het plangebied is gelegen in de historische kern van Sommelsdijk welke is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Aanleiding voor het ontwerpbestemmingsplan Voorstraat 41, Sommelsdijk is het voornemen om de huidige boekhandel aan de Voorstraat 41 te Sommelsdijk uit te breiden. De voorgenomen uitbreiding past niet binnen het huidige bestemmingsplan ‘Beschermd dorpsgezicht’.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 22 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage voor inspraak op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de hoofdpagina van de gemeentelijke website www.middelharnis.nl is een directe doorverwijzing naar de landelijke voorziening te vinden. Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan eenieder mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Gemotiveerde zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Middelharnis. Het adres is: Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Naar boven