stcrt-2010-4309-001.png Vastgesteld projectbesluit ‘Warmteleiding Nuon Almere-Diemen’, Almere Poort

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.11 Wro bekend dat het vastgestelde projectbesluit ‘Warmteleiding Nuon Almere-Diemen’ met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van maandag 22 maart tot en met 3 mei 2010, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1. Het projectbesluit is digitaal in te zien via http://www.almere.nl/bestemmingsplannen.

Het projectbesluit is gericht op de aanleg van een warmtetransportleiding vanuit Diemen naar Almere Poort. Deze warmtetransportleiding zal Almere Poort van stadsverwarming voorzien. Het geldende bestemmingsplan Almere Poort laat in de bestemmingen ‘Water’en ‘Primaire waterkeringdoeleinden’ de aanleg van een transportbuis niet toe.

Tegen dit projectbesluit kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle (tel. 038-88 84 444). Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit, of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Beroepschriften moeten zijn ondertekend en minstens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. De terinzagelegging van het projectbesluit wordt bekend gemaakt in de Almere Vandaag (zaterdag editie), de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.almere.nl/bestemmingsplannen).

Het indienen van beroep schorst de werking van het besluit na afloop van de beroepstermijn niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, dan kan gelijktijdig met het indienen van het beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle (tel. 038-88 84 444).

Naar boven