stcrt-2010-4286-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Schoterlandseweg 2a Katlijk

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 1 februari 2010 het bestemmingsplan ‘Schoterlandseweg 2a Katlijk’ gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Schoterlandseweg 2a in Katlijk en voorziet in het bouwen van een landbouwmechanisatiebedrijf met dienstwoning op dit perceel. Ook heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen. De wijzigingen zijn aangegeven in de bij een bij het besluit tot vaststelling behorende bijlage.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van vrijdag 19 maart, gedurende een periode van 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. Het bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.heerenveen.nl onder het tabblad actueel en het subtablad ter inzage

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht in het bestemmingsplan kunnen belanghebbende hiertegen binnen de beroepstermijn eveneens beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zal de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een griffierecht (kosten) in rekening brengen.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het verzoek heeft besloten.

Heerenveen, 18 maart 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven