stcrt-2010-4279-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Buitengebied, Rullen ongenummerd’

Burgemeester en wethouders van Nuenen maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 19 maart 2010 gedurende zes weken bij de balie Wonen en Openbare Ruimte, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Buitengebied, Rullen ongenummerd’.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPBGRullenong-C001.

De herziening heeft betrekking op een recreatiewoning op het perceel Rullen ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Nuenen, sectie B, nummer 5270.

Deze recreatiewoning werd in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ bestemd overeenkomstig een bouwvergunning, die in het verleden werd verleend. De herziening maakt een gewijzigde vormgeving van de recreatiewoning mogelijk.

Eenieder kan binnen de termijn van tervisielegging schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de balie Wonen en Openbare Ruimte, telefoonnummer 040-2631699.

Nuenen, 18 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven