stcrt-2010-4277-001.png Goedgekeurd wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan ‘Oentsjerk, locaties van Haersmasingel, Kaetsjemuoiwei en Hofwegen 2006 (jongerenhuisvesting)’

Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben op 18 augustus 2009 bovengenoemd wijzigingsplan goedgekeurd.

De procedure is tijdelijk gestaakt door een uitspraak van de Raad van State op het goedkeuringsbesluit op bestemmingsplan ‘Oentsjerk, locaties van Haersmasingel, Kaetsjemuoiwei en Hofwegen 2006’. Het wijzigingsplan is op dit bestemmingsplan gebaseerd. Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben vervolgens een beter onderbouwd goedkeuringsbesluit genomen en dit besluit is onherroepelijk geworden. De wijzigingsplanprocedure kan nu worden voortgezet.

Het wijzigingsplan en het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met ingang van 18 maart 2010 6 weken lang ter inzage. Iedereen kan in die periode het plan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wenjen en op de website www.t-diel.nl

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Dat moet schriftelijk gebeuren, binnen de hierboven genoemde termijn van 6 weken.

Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Gevolg van zo’n verzoek is, dat het besluit van Gedeputeerde Staten niet in werking treedt, totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven