stcrt-2010-4275-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘De Linge 12 Naaldwijk’ bekendmaking ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van vrijdag 19 maart 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage liggen:

Het door de gemeenteraad van Westland in zijn vergadering van 26 januari 2010 vastgestelde bestemmingsplan ‘De Linge 12 Naaldwijk’, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het plangebied omvat het oprichten van twee vrijstaande woningen en de renovatie van een bestaande agrarische bedrijfswoning. Het bestemmingsplan bevat een gebied globaal begrensd door glastuinbouwgebied, het bedrijventerrein De Woerd en deelgebied Zandheuvel van de woonwijk Woerdblok.

Inzien vastgesteld bestemmingsplan

Binnen de genoemde termijn zijn het vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen → Vastgestelde bestemmingsplannen.

Het vastgestelde bestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 18 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven