stcrt-2010-4273-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp VV UNO 2010’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘ Hoofddorp VV UNO 2010’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het plan biedt het planologisch kader om de aanleg van 3 voetbalvelden met voorzieningen, de reservering van 1 extra veld en de verbreding van de Bennebroekertocht te realiseren. Het plangebied is globaal gelegen in de Zuidrand van Hoofddorp, ten zuiden van de Toolenburgerplas, tussen de oude en de Nieuwe Bennebroekerweg, de IJweg en het Toolenburgpad.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting) met het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten ligt formeel ter inzage in het Informatiecentrum/CBI in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De terinzagelegging begint op 19 maart 2010 en duurt zes weken.

Het ontwerpbestemmingsplan met het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ook op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) kunnen de planstukken worden geraadpleegd. Klik op de homepage achtereenvolgens op Wonen en leven/Woonomgeving en milieu/Ruimtelijke ordening en bestemmingsplannen/ Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen ter visie.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum/CBI (zie hierboven).

Hoofddorp, 18 maart 2010

Naar boven