stcrt-2010-4268-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Woerdlaan hoek Verburchlaan te Naaldwijk’ bekendmaking ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 19 maart 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Woerdlaan hoek Verburchlaan te Naaldwijk’, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het perceel bevindt zich in de dorpskern van Naaldwijk, op de hoek van de Kleine Woerdlaan en de Verburchlaan. Het perceel grenst aan de rotonde waar de Verdilaan-Kleine Woerdlaan aansluit op de centrumring. Aan de noord-westzijde grenst het perceel aan een plantsoentje aan de Van Lijnschootenlaan. Op het perceel is een woonhuis en een grote schuur gesitueerd. Het perceel is toegankelijk voor motorvoertuigen vanaf de Verburchlaan en de Kleine Woerdlaan.

Inzien ontwerp

Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerp en de bijbehorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp en de bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ‘s-Gravenzande (Van Geeststraat 1).

Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Zienswijze indienen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzageligging kunnen door eenieder zienswijzen naar voren worden gebracht over het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan de gemeenteraad van Westland, t.a.v. afdeling RBM, team RJZ, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk, onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Woerdlaan hoek Verburchlaan te Naaldwijk’’.

Mondeling: via de consulenten Bouwen, Wonen en Leefomgeving of de consulenten Bedrijvenloket via telefoonnummer (0174)673673.

Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brengen, kunnen later beroep instellen tegen het bestemmingsplan.

Westland, 18 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven