stcrt-2010-4267-001.png Vaststelling projectbesluit ‘fietspad Broerdijk (Oostwoud) – Coenplein (Twisk)’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.11, tweede lid juncto artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het projectbesluit ‘fietspad Broerdijk (Oostwoud) – Coenplein (Twisk)’ op 2 maart 2010 door het college van burgemeester en wethouders van Medemblik is vastgesteld. Het vastgestelde projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 19 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het projectbesluit omvat:

  • De aanleg van een fietspad tussen de Broerdijk, nabij nr. 41, in Oostwoud en het Coenplein in Twisk in combinatie met de aanleg van elf parkeerplaatsen ter hoogte van het Coenplein.

Inzage

Het vastgestelde projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien aan de balie van de afdeling Ruimtelijke Ordening in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het vastgestelde projectbesluit met bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening – Ruimtelijke ordening – Procedures.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen een termijn van zes weken, ingaande op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, door belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit en door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, beroep tegen dit besluit worden ingesteld bij de sector Bestuursrecht van rechtbank Alkmaar, postbus 251, 1800 BG te Alkmaar. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep.

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde projectbesluit niet. Om de werking van het vastgestelde projectbesluit te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van rechtbank Alkmaar. De werking van het projectbesluit wordt dan opgeschort totdat er een beslissing is genomen over het verzoek om de voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening kan alleen worden getroffen indien onverwijlde spoed dat vereist.

Naar boven