stcrt-2010-4252-001.png Ter inzage ontwerp ‘Partiële herziening Natuurspeeltuin De Weijver te Hoogwoud’ ex artikel 3.8 Wro

Ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maakt het college van B&W van Opmeer bekend, dat ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan ‘Partiële herziening Natuurspeeltuin De Weijver te Hoogwoud’.

Het plangebied wordt momenteel gebruikt voor agrarische doeleinden en is gelegen ten westen van Herenweg 4 en 6 te Hoogwoud. De noordzijde wordt begrensd door het Kerkepad. Aan de westzijde bevindt zich het sportpark De Weijver en aan de zuidkant agrarisch gebied. Het gebied zal worden ingericht als speelgebied voor kinderen en maakt aldus een nieuwe ontwikkeling mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf vrijdag 19 maart 2010 gedurende 6 weken tijdens openingstijden (09:00-17:00 uur) en op donderdagavond (18:00 tot 20:00 uur) voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Gedurende voornoemde termijn kan eenieder een schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de raad van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Opmeer (graag ‘zienswijze’ vermelden op de ondertekende brief). Voornoemd plan is tevens te bezichtigen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven