stcrt-2010-4251-001.png Voorontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 71/Driesprong Nibbixwoud’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge de inspraakverordening bekend, dat zij het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 71/Driesprong Nibbixwoud’ te Nibbixwoud in voorbereiding hebben genomen. Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 19 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het voorontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om op de locatie waar momenteel kassen staan een woning te bouwen.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening – Ruimtelijke ordening – Voorbereiding.

Inspraakreacties

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een inspraakreactie kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke reactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. Mondelinge inspraakreacties kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel: 0229-54 80 38.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een inspraakreactie niet per e-mail kan worden ingediend.

Naar boven