stcrt-2010-4226-001.png Ontwerpbestemmingsplan Badmintonpad

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie het ontwerpbestemmingsplan Badmintonpad gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied ligt ten noordwesten van de binnenstad van Haarlem en beslaat een oppervlakte van circa 7,6 ha. Het wordt ten noorden begrensd door de Kleverlaan, ten oosten door de Delft en ten zuiden/westen door de gemeentegrens met Bloemendaal. Hoofddoel van het nieuwe bestemmingsplan is het actualiseren van verouderde bestemmingsplannen en het mogelijk maken van een aantal nieuwbouwontwikkelingen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder in te zien:

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl

  • via het digitaal loket van de gemeente Haarlem of via de link:

    http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

  • bij de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem, geopend op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Informatieavond (Indien van toepassing)

In het kader van dit ontwerp wordt tevens een informatieavond georganiseerd voor de bewoners van het bestemmingsplangebied. De informatieavond zal plaatsvinden op dinsdag 6 april a.s.van19.00 tot 21.00 uur in het Koffiehuis De Rotonde, Badmintonpad 3.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Haarlem, Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. dhr. K. Glas (toestel 023 511 3544). Bij geen gehoor kunt u bellen naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijk Beleid, bereikbaar op telefoonnummer (023) 5113551.

Naar boven