stcrt-2010-4169-001.png Voorontwerpbestemmingsplan ‘Molenstraat 2 en 2a, Raamsdonk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertuidenberg maken conform artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan op te stellen voor de percelen Molenstraat 2 en 2a te Raamsdonk.

Ter voorbereiding is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de ontwikkeling van 4 woningen.

Ligging plangebied

Het plangebied van voorliggend bestemmingsplan ligt in het centrale deel van de kern Raamsdonk, aan de kruising van de Molenstraat − Stationstraat en de Heemraadsingel – Schansstraat. Het plangebied betreft het perceel aan de Molenstraat 2 en 2a.

In het noorden en oosten wordt het plangebied begrensd door het woonperceel Molenstraat 2b respectievelijk Schansstraat 17 en 17a. Ten zuiden van het plangebied ligt een klein parkeerterrein, wat aansluiting heeft op de Molenstraat.

Communicatie

In het kader van de gemeentelijke inspraakverordening wordt de mogelijkheid tot inspraak geboden. Het voorontwerpbestemmingsplan Molenstraat 2 en 2a ligt met ingang van vrijdag 19 maart 2010 zes weken voor iedereen ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Het voorontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de internetsite van de gemeente (www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen). Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een inspraakreactie omtrent het voorontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun inspraakreactie mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Elsevier – van Olst, telefoonnummer 0162 579 591.

Raamsdonksveer, 18 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven