stcrt-2010-4168-001.png Bouwvergunningen Terrasvlonders Marktstraat 30 en Marktstraat 41 en projectbesluit ‘Marktstraat’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maakt bekend dat zij voor het realiseren van terrasvlonders bij Marktstraat 30 en Marktstraat 41, twee bouwvergunningen hebben verleend op basis van artikel 46 lid 3 van de Woningwet.

Tevens heeft het college van burgemeester en wethouders een projectbesluit ‘Marktstraat’ ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening vastgesteld.

Ter inzage

De besluiten tot verlening van de bouwvergunning voor de Marktstraat 30 en Marktstraat 41 alsmede het projectbesluit ‘Marktstraat’ en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 19 maart 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij Publiekszaken, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Tevens zijn de besluiten met bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Naarden, via www.naarden.nl

Gedurende de inzagetermijn staat de mogelijkheid van beroep bij de rechtbank open.

Rechtstreeks beroep voor belanghebbenden

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingmogelijkheid voor zowel de bouwvergunningen als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming, als één besluit gezien. Alleen belanghebbenden kunnen binnen zes weken na toezending van deze besluiten aan de aanvrager, rechtstreeks beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1040 AW Amsterdam.Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Er bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Naar boven