stcrt-2010-4152-001.png Vaststelling bestemmingsplan Camping de Haas

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Camping de Haas op 11 februari 2010 heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op zowel de bestaande camping als op de uitbreiding van de camping aan de noordzijde van de bestaande camping. De camping is gelegen aan de Kortedijk te Oud-Sabbinge en grenst aan de zuid- en westzijde aan de bestaande bebouwing van de kern Oud-Sabbinge en aan de noordzijde aan de Bijsterweg.

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn wijzigingen aangebracht. Ambtshalve is aan de toelichting de meest recente stand van zaken ten aanzien van de Kampeernota toegevoegd en is aan de plankaart de bestemming ‘veiligheidszone toegevoegd, waar deze eerder was weggevallen. Naar aanleiding van zienswijzen is in de toelichting verduidelijking gegeven over de afstand tussen de camping en het bedrijf aan de Bijsterweg 16a en is op welke wijze er sprake is van landschappelijke inpassing toegevoegd. Verder is aan de regels en de plankaart de aanduiding ‘specifieke vorm van groen – calamiteiten ontsluiting’ toegevoegd.

Met ingang van 18 maart 2010 ligt het vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Tevens is het plan in te zien via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende die:

  • tijdig een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt;

  • bedenkingen heeft tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen.

een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-GRAVENHAGE. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven