stcrt-2010-4133-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Altforst, Kerkstraat’

De aanleiding voor het opstellen van voorliggend plan is het realiseren van woningbouw op het terrein dat omsloten wordt door de Kerkstraat, ´t Ganske en de Torsdam. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om 4 rijwoningen, 3 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een-kap woningen in het plangebied te realiseren.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 18 maart 2010 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad tegen het bestemmingsplan.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw Straatman van het team Wonen en Milieu, tel.nr. 0487-599500. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Ook is het bestemmingsplan te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.westmaasenwaal.nl via de rubriek ‘Bouwen en wonen’ onder de kop ‘bestemmingsplannen’.

Beneden-Leeuwen, 17 maart 2010

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

de secretaris,

P.G. Arissen.

De burgemeester,

Th.A.M. Steenkamp.

Naar boven