stcrt-2010-4121-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Boechorst

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Noordwijk in zijn vergadering van 24 februari 2010 heeft besloten het bestemmingsplan Boechorst gewijzigd vast te stellen.

Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch juridisch kader voor de grotendeels reeds gerealiseerde woonwijk Boechorst nabij de Van Berckelweg/Schiestraat/Nieuwe Offemweg.

Bij de vaststelling is op de plankaart een aantal wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan. De wijzigingen zijn aangegeven in het raadsbesluit en hebben voornamelijk betrekking op het in geringe mate verschuiven van bouwvlakken in het nog te ontwikkelen deel De Hagen en een geringe vergroting van de bouwhoogte van één van de bouwblokken in De Hagen.

Het raadsbesluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Boechorst ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 18 maart 2010 gedurende zes weken tot 29 april 2010 voor eenieder tervisie in de Gemeentewinkel, Voorstraat 42 te Noordwijk.

Het bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, is ook digitaal raadpleegbaar op internet via www.noordwijk.nl onder ‘wonen en woonomgeving’ – ‘plannen’ – ‘bestemmingsplannen’.

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, danwel redelijkerwijze niet in staat zijn geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan Boechorst een zienswijze in te dienen, en belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging in beroep gaan tegen het raadsbesluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Boechorst.

Dit beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook kunnen degenen die beroep hebben ingediend een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Boechorst treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn van zes weken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de genoemde Afdeling, treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Noordwijk, 17 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Noordwijk.

Naar boven