stcrt-2010-4059-001.png Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Langesteeg-Oost, correctieve herziening’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat zij bij besluit van 9 maart 2010 het uitwerkingsplan ‘Langesteeg-Oost, correctieve herziening’ hebben vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan bevat een tweetal correcties op uitwerkingsplan ‘Langesteeg-Oost’: er is een begripsomschrijving opgenomen voor ‘geschakelde woningen’ en er is voor geschakelde woningen een afstandsmaat tot de zijdelingse perceelsgrens opgenomen. Voor het overige blijven de voorschriften en de plankaart van uitwerkingsplan ‘Langesteeg-Oost’ onverkort van toepassing.

Tegen het ontwerp-uitwerkingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht, bij de vaststelling zijn in het uitwerkingsplan geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan.

Inzage

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde uitwerkingsplan ligt vanaf donderdag 18 maart 2010 tot en met woensdag 28 april 2010 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt het plan ook raadplegen/downloaden van de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl. Op deze site klikt u via de rubriek ‘informatie’ door naar ‘inwoners’, vervolgens naar ‘bouwen en wonen’, daarna naar ‘bestemmingsplannen’ en tenslotte naar ‘Langesteeg-Oost, correctieve herziening’.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij burgemeester en wethouders heeft ingebracht, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven