stcrt-2010-4054-001.png Vaststelling wijzigingsplan ‘Buitengebied 2006, wijziging B. Meenweg 5−7 te Fleringen, Agrarische bedrijfsdoeleinden’ als bedoeld in artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Met ingang van donderdag 18 maart 2010 ligt gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen, en op www.tubbergen.nl, voor eenieder ter inzage het collegebesluit van 2 maart 2010 tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Buitengebied 2006, wijziging B. Meenweg 5−7 te Fleringen, Agrarische bedrijfsdoeleinden’.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het vergroten van het bouwblok ten behoeve van de bouw van een machineberging op het perceel B. Meenweg 5−7 te Fleringen.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn bij het college geen zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan daarom ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het besluit van het college kan gedurende de termijn van terinzagelegging door een belanghebbende beroep worden ingesteld. Aangezien niemand tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan heeft kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders, kunnen uitsluitend belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het besluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven