stcrt-2010-4053-001.png Ontwerpprojectbesluit Cruyff Court Bartiméus

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ter legalisatie van de werkzaamheden in verband met de bouw- en aanlegwerkzaamheden voor de realisatie van een voetbalveld (Cruyff Court) op het perceel plaatselijk bekend: Utrechtseweg 84 te Zeist (Bartiméusterrein), kadastraal bekend: gemeente Zeist, sectie N, nummer 6258.

Dit projectbesluit heeft betrekking op het oprichten c.q. plaatsen van diverse bouwwerken zoals hekwerken, ballenvanghekken, lichtmasten e.d. alsmede het aanleggen van een speelveld met de daarbij behorende overige voorzieningen.

Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan ‘De Schil’ omdat de huidige bestemmingen ‘Beeldbepalend groen’ en ‘maatschappelijke doeleinden’ zijn. Op de gronden met de bestemming ‘Beeldbepalend groen’ mogen alleen bouwwerken worden opgericht die verband houden met die bestemming.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de aanvragen met alle bijbehorende stukken liggen van 18 maart tot en met 28 april 2010 ter inzage bij de centrale informatiebalie in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Slotlaan 20 te Zeist. De openingstijden van de balie zijn: 0.8.00 uur–15.00 uur (ma. t/m wo.), 12.00 uur–20.00 uur (do.) en 08.00 uur–12.30 uur (vr.). De stukken zijn tevens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met het afsprakenbureau telefoon 030-6987645.

Naar boven