stcrt-2010-4038-001.png Verleende reguliere bouwvergunning met projectbesluit Ravenhorsterweg 1

Door het college van burgemeester en wethouders is er een reguliere bouwvergunning verleend aan de heer A. van Mourik ten behoeve van het oprichten van een vervangende stallingsruimte en het realiseren van een mantelzorgwoning in een voormalige stal op het adres Ravenhorsterweg 1 te Renswoude (verzonden op 4 maart 2010).

Dit nadat de gemeenteraad op 2 maart jl. een projectbesluit als genoemd in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening heeft genomen ten behoeve van de verwezenlijking van de bouwaanvraag van de heer Van Mourik. De reguliere bouwvergunning en het projectbesluit worden voor de mogelijkheid van beroep ingevolge hoofdstuk 8 van de Algemene wet bestuursrecht als één besluit aangemerkt.

Binnen zes weken na verzenddatum van het besluit kan rechtstreeks beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Utrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht door:

  • hen die tijdig hun zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar te maken.

Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Er is geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Voor inlichtingen en/ of een afspraak kunt u contact opnemen met de heer J.C. van Essen (tel: 0318-578 160) of mevrouw E. Zech (tel: 0318-578 162) van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht.

Renswoude, 22 maart 2010

Naar boven