stcrt-2010-4019-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Carmelietenstraat, Geleen’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Carmelietenstraat, Geleen’ ter inzage wordt gelegd.

Dit plan biedt de mogelijkheid voor de bouw van 29 eengezinswoningen nabij de hoek Carmelietenstraat/Eloystraat in Geleen.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 maart 2010 gedurende zes weken (dus tot en met 28 april 2010) ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (stadhuis, Markt 1) en is digitaal in te zien op onze website, www.sittard-geleen.nl. Kies daar: actueel/nieuws, vervolgens bekendmakingen/vergunningen, daarna bestemmingsplannen/wijzigingen/ontheffingen en klik ten slotte op de naam van het bestemmingsplan. Het plan is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijke zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 18, 6130 AA Sittard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Ruimtelijk Beleid, telefoon (046) 4778678.

17 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven