stcrt-2010-3877-001.png Vaststelling projectbesluit 4 parkeerplaatsen Schermerhorn

Burgemeester en wethouders van Schermer maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.11 lid 2, jo artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in haar vergadering van 2 maart 2010 het projectbesluit heeft vastgesteld ten behoeve van het realiseren van 4 parkeerplaatsen aan respectievelijk de Zwetstraat en het Oosteinde te Schermerhorn.

Het vaststellingsbesluit, inclusief de bijbehorende stukken en vergunning voor de aanleg van de parkeerplaatsen liggen met ingang van 16 maart 2010, gedurende zes weken ter inzage op de sector Ruimte en welzijn van de gemeente Schermer, Noordervaart 99, 1841 GB Stompetoren. Het vaststellingsbesluit is tevens digitaal te raadplegen op de website van de gemeente, www.schermer.nl.

Indienen beroep

Eenieder die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen het vastgestelde projectbesluit en de vergunning voor de aanleg van de parkeerplaatsen binnen de hierboven genoemde inzagetermijn een gemotiveerd beroepschrift indienen. Het beroepschrift dient te worden gericht aan Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 AG Alkmaar. Het beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe kunt u, als u tevens een beroepschrift heeft ingediend, de voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Bovendien dient er een spoedeisend belang te zijn. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Alkmaar (Postbus 251, 1800 AG Alkmaar). Voor het indienen van een voorlopige voorzieningen zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven