stcrt-2010-3860-001.png Ontwerpbestemmingsplan Cromstrijen Middelsluissedijk ter inzage

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf maandag 15 maart 2010 het ontwerpbestemmingsplan Cromstrijen Middelsluissedijk gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt en kan worden geraadpleegd tijdens de openingstijden van het Servicecentrum in het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp.

Het ontwerpplan heeft betrekking op de percelen Middelsluissedijk Oostzijde 11 en Middelsluissedijk Westzijde 44–46 en 103–105. Deze percelen zijn gelegen in het plangebied van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, Eerste Herziening’. Volgens het ontwerpplan wordt voor het perceel aan de Middelsluissedijk Oostzijde de bestemming Tuin gedeeltelijk omgezet in de bestemming Wonen. Deze omzetting hangt samen met de verplaatsing van in totaal 2 bouwrechten van de percelen aan de Middelsluissedijk Westzijde naar het perceel aan de Middelsluissedijk Oostzijde. Voor het perceel aan de Middelsluissedijk Oostzijde is tevens een ‘wijzigingsgebied’ opgenomen: hier geldt een ‘wijzigingsbevoegdheid naar wonen’.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder bij ons college een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen tegen de voorgenomen wijziging van het plan. De schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp.

Het bestemmingsplan vindt u op de gemeentelijke internetsite www.cromstrijen.nl → Bekendmakingen en op de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven