stcrt-2010-3836-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Nutsbedrijven/Lindenkruis’

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Nutsbedrijven/Lindenkruis’ (inclusief UitwerkingsMER en Beeldkwaliteitsplan) met ingang van 15 maart 2010 voor de duur van zes weken ter inzage ligt;

  • geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Terinzagelegging

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (inclusief UitwerkingsMER en Beeldkwaliteitsplan) en het ontwerpbesluit tot het niet-vaststellen van een exploitatieplan tijdens openingsuren inzien bij het GemeenteLoket, digitaal op onze website www.maastricht.nl, kies rubriek ‘GemeenteLoket, ruimtelijke plannen’ of op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Nutsbedrijven/Lindenkruis’ wordt begrensd door de Capucijnenstraat, Frontensingel, Maagdendries en Bogaardenstraat en is het zuidelijkste deelgebied van het herstructureringsgebied Belvédère, waarbij in een periode van circa 15 jaar een verouderd industriegebied wordt getransformeerd tot een hoogwaardige woon- en winkelomgeving.

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht.

U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijk zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Wij bieden u hiervoor de gelegenheid op donderdag 15 april 2010 van 16.30 uur tot 18.00 uur of op woensdag 21 april 2010 van 9.00 uur tot 11.00 uur. Als u van de gelegenheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze contact op te nemen met mw. C. Akkermans, telefoonnummer 043-3504576 of mw. M. Wetzels, telefoonnummer 043-3504577 voor het maken van een afspraak binnen bovengenoemde dagen en tijdstippen. Het gesprek zal plaatsvinden in het gemeentekantoor, Mosae Forum 10.

Maastricht, 12 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

de secretaris,

J.D. Nauta.

De waarnemend burgemeester,

J.H.H. Mans.

Naar boven