stcrt-2010-3807-001.png Bouwvergunning en projectbesluit kogelvanger Ubachsberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voerendaal, bevoegd krachtens het delegatiebesluit d.d. 30 juni 2008, bekendgemaakt op 26 november 2008, maken overeenkomstig artikel 3.10 e.v. Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een bouwvergunning in combinatie met een projectbesluit hebben verleend (verzonden op 4 maart 2010) voor:

  • het plaatsen van een 2e kogelvanger op het schietterrein van de schutterij van Ubachsberg aan de Colmonterweg in Voerendaal, kadastraal bekend gemeente Voerendaal, sectie H, nummer 493.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. U kunt het definitieve besluit digitaal raadplegen op onze website www.voerendaal.nl.

Beroep

Overeenkomstig het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kan binnen 6 weken na de datum van bekendmaking (de datum van verzending van de vergunning) van dit besluit een beroepsschrift indienen bij de Rechtbank, Postbus 1988, 6201 BZ te Maastricht door:

  • hen die tijdig hun zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar te maken.

Tevens kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de indiener van het beroepsschrift de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector Bestuursrecht, te Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven