stcrt-2010-3804-001.png Onherroepelijke bestemmingsplan partiële herziening ‘Landelijk gebied rondom de Vecht’

De gemeenteraad van Breukelen heeft op 24 november 2009 het bestemmingsplan partiële herziening ‘Landelijk gebied rondom de Vecht’ vastgesteld. De partiële herziening ‘Landelijk gebied rondom de Vecht’ omvat een reparatie van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied rondom de Vecht’ welke in 2008 onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan wordt op onderdelen gerepareerd waar Gedeputeerde Staten van de Provincie Utrecht goedkeuring aan hebben onthouden en die gronden waarover de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een uitspraak heeft gedaan.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan zijn geen beroepen ingesteld. Daardoor is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden. Dit betekent dat er geen bezwaren meer kunnen worden gemaakt.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 in Breukelen. De stukken kunnen van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen in het koetshuis. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.breukelen.nl in de rubriek Wonen, wijken en verkeer → Bestemmingsplannen.

Naar boven