stcrt-2010-3800-001.png Projectbesluit Brouwerstraat 68−72

Met toepassing van artikel 3.10 Wro is door het college van B&W van Den Helder een projectbesluit gewijzigd vastgesteld voor:

  • Brouwerstraat 68−72; ten behoeve van 8 eenpersoons appartementen met berging en vier garages op de locatie van de voormalige ijsfabriek in de Visbuurt

Het ontwerp projectbesluit, zoals dat ter visie heeft gelegen, is op één onderdeel gewijzigd. Ter bescherming van de eventueel aanwezige archeologische waarden in het plangebied, is in de regels van het projectbesluit een bouwverbod opgenomen dat alleen onder voorwaarden kan worden opgeheven. Meer informatie hierover is te vinden in het gewijzigd vastgestelde projectbesluit.

Het projectbesluit ligt met ingang van 12 maart 2010 gedurende de beroepstermijn ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag t/m woensdag tussen 8.30 en 17.00 uur, donderdag tussen 8.30 en 19.30 uur en op vrijdag tussen 08.30 en 15.00 uur. Tevens kunnen de plannen worden ingezien op de gemeentelijke website (www.denhelder.nl).

Vanaf 13 maart 2010 kan een belanghebbende gedurende zes weken beroep instellen tegen dit besluit wanneer men:

  • tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het voornemen voor een projectbesluit;

  • als belanghebbende aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift richt u aan de Sector Bestuursrecht van de rechtbank Alkmaar, postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank op het beroepschrift niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Naar boven