stcrt-2010-3791-001.png Vaststelling projectbesluit Dalweg 2–4 te Nutter

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat zij op 16 februari 2010 op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen voor de legalisering van een boerderijspa, boerderijkamers en ijsmakerij op het perceel aan de Dalweg 2–4 te Nutter.

Met ingang van 12 maart 2010 ligt het projectbesluit met de daarbij behorende stukken gedurende 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de afdeling Vergunningen van het gemeentehuis te Denekamp. Het projectbesluit is ook te raadplegen via de gemeentelijke internetpagina www.dinkelland.nl onder Bestuur en Organisatie → Beleidsnota’s → Ter inzage.

Op grond van artikel 8:1 en artikel 6:8, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die in de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend binnen de hiervoor genoemde termijn van 6 weken tegen het vastgestelde projectbesluit beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Ook kan beroep worden aangetekend door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. De rechtbank geeft bericht over de hoogte van het griffierecht en de wijze waarop dit moet worden betaald.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Er wordt op gewezen dat het beroep geen schorsende werking heeft. Belanghebbenden kunnen wegens spoedeisend belang de voorzieningenrechter van de rechtbank Almelo verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Aan het indienen van een dergelijk verzoek zijn tevens kosten (griffierechten) verbonden.

Naar boven