stcrt-2010-3777-001.png Ontwerpprojectbesluit Bakenessergracht 88

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat met ingang van 12 maart 2010 het ontwerpprojectbesluit ‘Bakenessergracht 88’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het voorgenomen projectbesluit hangt samen met een aanvraag om bouwvergunning voor het veranderen van de indeling en de achtergevel van het pand aan Bakenessergracht 88. Daarbij wordt het gebruik van het pand gewijzigd van opslagruimte naar woonruimte. Dit is in strijd met het geldende bestemmingsplan Bakens, zodat medewerking aan deze bouwaanvraag alleen mogelijk is na vaststelling van een projectbesluit.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 12 maart 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het gemeentelijk Loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de Hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 te Haarlem. Dit loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagen is het loket geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kan het ontwerpprojectbesluit worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit inbrengen bij Burgemeester en wethouders van Haarlem, t.a.v. afdeling VVH/OV, Postbus 511, 2003 PB Haarlem. De ingediende zienswijzen zullen bij de verdere besluitvorming worden betrokken.

Naar boven