stcrt-2010-3776-001.png Vooraankondiging bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Nederweert maken bekend dat in het kader van de verdere uitwerking en uitvoering van het Masterplan centrum Nederweert-Budschop, de navolgende bestemmingsplannen worden voorbereid:

  • 1. Een nieuw bestemmingsplan voor het centrumgebied van Nederweert ter vervanging van het geldende bestemmingsplan ‘Nederweert-Centrum 1993’. Het nieuwe plan voorziet o.a. in de herontwikkeling aan de Burg. Hobusstraat (o.a. locatie voorheen Wijen Woonwereld);

  • 2. Een bestemmingsplan dat voorziet in de uitbreiding van ongeveer 140 woningen ten noorden van de kern Budschop aan en nabij de Winnerstraat (Woongebied Merenveld);

  • 3. Een bestemmingsplan voor de aanleg van een langzaamverkeersbrug over de Zuid-Willemswaart ter hoogte van de Julianastraat en de Past. Van der Steenstraat.

Tegen de voornemens als zodanig kunt u geen zienswijzen indienen. Er liggen geen stukken ter inzage. Ook zal geen onafhankelijke instantie gevraagd worden om advies over het voornemen tot het voorbereiden van de bestemmingsplannen uit te brengen.

De nog op te stellen ontwerpbestemmingsplannen zullen te zijner tijd 6 weken ter inzage worden gelegd. Dit wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Tegen een ontwerpbestemmingsplan kan eenieder binnen genoemde termijn zienswijzen indienen.

Naar boven