stcrt-2010-3761-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’ ter inzage

Burgemeester en wethouders maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 Wet Ruimtelijke Ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’ in procedure wordt gebracht.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’ ligt vanaf 11 maart tot en met 21 april 2010 ter inzage in het gemeentehuis, ingevolge afdeling 3.4. van de Algemene Wet Bestuursrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens kantooruren worden ingezien. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met één van de medewerkers van de afdeling Dienstverlening, te bereiken op telefoonnummer 595595. Het ontwerpbestemmingsplan is ook raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.wijkbijduurstede.nl/actueel/bestemmingsplannen of op de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). De link naar deze website treft u eveneens aan via het hierboven vermelde internetadres.

U kunt uw zienswijze gedurende de termijn van terinzagelegging op de volgende manieren naar voren brengen:

  • per e-mail: info@wijkbijduurstede.nl.

  • per post: Aan de Raad van de gemeente Wijk bij Duurstede

T.a.v. mevrouw M. Bruins Slot, afdeling SBP

Postbus 83

3960 BB Wijk bij Duurstede

Toelichting

Het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ omvat de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede en directe omgeving. De belangrijkste bestemmingen hebben betrekking op de centrumfunctie, de woonfunctie, de detailhandelsfunctie, de maatschappelijke functies en bedrijven. De regelgeving van deze functies bouwt voort op de vigerende regelgeving, maar speelt ook in op veranderingen in de maatschappij en milieuaspecten. Nieuwe ontwikkelingen zijn niet meegenomen.

Naar boven