stcrt-2010-3753-001.png Projectbesluit en bouwvergunning Brandwijk

Bij de gemeente Graafstroom is op 14 december 2007 door Herkon B.V. een verzoek ingediend tot vrijstelling van de agrarische bestemming (‘A(zb)’) die rust op het perceel ten westen van de Kamperfoelie te Brandwijk (kadastraal sectie D, nr. 674). Het voorgenomen gebruik is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ aangezien de gronden uitsluitend bestemd zijn voor agrarische doeleinden. Middels een artikel 19 lid 2 WRO procedure is bij het besluit van Burgemeester en Wethouders van Graafstroom d.d. 19 januari 2009, deze bouw mogelijk gemaakt.

Burgemeester en wethouders van Graafstroom hebben een projectbesluit, ex artikel 3.10 van de Wet op de ruimtelijke ordening, verleend ten behoeve van het realiseren van een vijftal woningen van het woningbouwplan Het Graefse Land te Brandwijk (kadastrale sectie D, nr. 674). Het besluit heeft vanaf 4 januari 2010 gedurende 6 weken ter inzage gelegen op het gemeentekantoor De Waard te Bleskensgraaf. Dit besluit maakt het mogelijk om een deel van het oorspronkelijke plan te wijzigen.

Burgemeester en wethouders van Graafstroom hebben tevens een projectbesluit, ex artikel 3.10 van de Wet op de ruimtelijke ordening, verleend ten behoeve van het realiseren van een WMO-aanpassing aan een woningtype C van het woningbouwplan Het Graefse Land te Brandwijk (kadastrale sectie D, nr. 674).

Al deze onderdelen zijn samen in één gewijzigde bouwvergunning gevoegd. Het totale pakket aan projectbesluiten en bouwvergunning is op 11 maart 2010 verzonden aan initiatiefnemer en zal één dag na verzending in werking treden.

Gedurende zes weken, gerekend vanaf 12 maart 2010, bestaat er de mogelijkheid om in bezwaar te treden tegen dit besluit, bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Graafstroom, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Nadere informatie: afdeling Regelgeving en Handhaving.

Naar boven