stcrt-2010-3751-001.png Ontwerpbestemmingsplan Slachthuisbuurt Zuidstrook

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Slachthuisbuurt Zuidstrook. Gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ligt het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet Geluidhinder ter inzage.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Slachthuisbuurt Zuidstrook ligt ten zuiden van de binnenstad van Haarlem. Het plangebied wordt begrensd door Prins Bernardlaan, Willem Pijperstraat, Richard Holkade, Hannie Schaftstraat, Noormannenstraat, J.J. Hamelinkstraat en Schalkwijkerstraat.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Slachthuisbuurt Zuidstrook ligt met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij

  • Het gemeentelijk loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem. De hoofdafdeling Dienstverlening is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • Is digitaal raadpleegbaar via het digitaal loket van de gemeente Haarlem of via de link:

    Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken te raaplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan eenieder schriftelijke zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad van Haarlem, Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. Mr. S.A. Vreeswijk-Rooth. Ook bestaat binnen de gestelde termijn de mogelijkheid om mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Mr. S.A. Vreeswijk-Rooth via telefoonnummer 023-5113549. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar het secretariaat van de Afdeling Ruimtelijke Plannen, bereikbaar op telefoonnummer (023) 5113551.

Naar boven